Start werken E17

Op 1 maart 2019 starten de werken aan de E17 tussen de op- en afrittencomplexen Kruibeke en Zwijndrecht. In samenspraak met de burgerbewegingen werd beslist om de hoogte van de geluidsschermen tussen Kruibeke en Antwerpen-West op te trekken van 4 naar 8 meter. Hiervoor moeten diepere funderingen in de zijbermen voorzien worden, waardoor de werken op snelwegniveau vroeger dan gepland starten. Daarnaast werkt de aannemer aan de middenberm tussen op- en afrittencomplex Kruibeke en knooppunt Antwerpen-West.

De werken verlopen in fasen. In een eerste fase, die loopt tot begin mei, zal de impact voor het verkeer beperkt zijn. Tijdens de tweede en de derde fase, die duren tot aan de zomer van 2020, wordt er wel hinder voor het verkeer verwacht.

Oosterweelwerken E17 fase 1
Fase 1

Maart - april 2019: Werken aan de zijbermen

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken E17 fase 2
Fase 2

Mei – juni 2019: Werken op middenberm E17

Lees meer Lees meer
Oosterweelwerken E17 fase 3
Fase 3

Juli 2019 – zomer 2020: Werken langs pechstroken E17

Lees meer Lees meer

Latere werken aan E17

In een volgende fase wordt het volledige wegdek op de E17 tussen Kruibeke en Antwerpen-West vervangen. Meer informatie over deze werken volgt later. 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond de Oosterweelverbinding | Linkeroever & Zwijndrecht. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram.